Nieuwbouw

Een nieuw huis moet een thuis worden. Uw huis moet voldoen aan al uw persoonlijke wensen. Uiteraard helpen wij u graag bij het ontwerpen van deze nieuwe woning. Wij kunnen ook uw gemaakte tekeningen als basis gebruiken.

Nieuwbouw door Wissel Bouw

Een nieuw huis moet een thuis worden. Het nieuwbouw huis moet voldoen aan al uw persoonlijke wensen. Uiteraard helpen wij u graag bij het ontwerpen van uw woning, maar wij kunnen ook de gemaakte tekeningen als basis gebruiken.

Daarnaast begeleiden wij u in de keuze van bouwtechnieken, het aanvragen van de bouwvergunning en dit alles binnen de complexe regelgeving van de overheid. Wissel Bouw werkt volgens de strenge regels van stichting Bouwgarant.

Planning en uitvoering bouwprojecten

In overleg met u worden de werkzaamheden gedegen voorbereid. Als basis komt er een goed en compleet uitgewerkt werkplan op tafel te liggen. Bij de bouw van uw huis gaan wij voor een perfecte uitvoering, zodat uw huis een echt thuis wordt.
 

Adviseren en begeleiden nieuwbouw

Het geven van advies en het begeleiden van bouwprojecten is een belangrijke tak van sport bij Wissel Bouw. De vakkundige ogen van onze medewerkers zien veel besparingsmogelijkheden en opties om efficiënt te werken. Daar hebben onze opdrachtgevers profijt van, bijvoorbeeld tijdens de bouw van een woning of een aanbouw. Hebt u ook behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op.

 

 

Wissel Bouw als ‘bouwvakkundig oog’

Wissel Bouw begeleidt bouwprojecten van het begin tot het eind. Wij zijn graag uw ‘bouwvakkundig oog’. Door het begeleiden en organiseren van uw bouwproject zorgen wij ervoor dat het bouwproces goed verloopt. Wij houden de touwtjes in de handen. Zo stemmen wij bijvoorbeeld alles af met de sloper, loodgieter, elektricien, stukadoor, tegelzetter, vloerenlegger of schilder. Daarnaast maken wij in samenwerking met verschillende teken- en architectenbureaus tekeningen. Ook de kostenraming stellen wij zo duidelijk mogelijk voor u op. Doordat wij de vaktaal spreken verloopt het proces soepel. Die winst is voor onze opdrachtgevers.

Nieuwbouw door Wissel Bouw

de voordelen op een rij:

 

gedegen voorbereiding

In overleg met u worden de werkzaamheden gedegen voorbereid. Als basis komt er een goed en compleet uitgewerkt werkplan op tafel te liggen. Bij de bouw van uw huis gaan wij voor een perfecte uitvoering, zodat uw huis een écht thuis wordt.

 

bouwbegeleiding

Wij begeleiden u in de keuze van bouwtechnieken, het aanvragen van de bouwvergunning en dit alles binnen de complexe regelgeving van de overheid. Wissel Bouw werkt volgens de strenge regels van stichting Bouwgarant.

 

eigen werkplaats

In onze timmerwerkplaats wordt veel werk voorbereid.  Alle onderdelen worden compleet gemonteerd op de bouw aangeleverd. Ook worden kozijnen, ramen en deuren voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

korte levertijden

Door onze machinale timmerwerkplaats hebben we korte levertijden op ramen, deuren, kozijnen, trappen en profiellatten. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers altijd zeer snel van dienst zijn en tegelijk een hoge kwaliteit blijven garanderen.

 

Uw nieuwe huis een écht nieuw thuis? Laat uw nieuwbouw door wissel bouw uitvoeren!

Recente nieuwbouwprojecten

 

Garage

Garage

De nieuwbouw van deze prachtige garage is bijna afgerond. De steigers aan de buitenkant zijn bijna weggehaald, de muren aan de binnenzijde zijn netjes strak gemaakt. Verder is de kleine opslagruimte (vide, zoldertje) netjes afgetimmerd en heeft zelfs een degelijke...

Lees meer
Bouw grote garage

Bouw grote garage

Naast deze woning aan de Klinkenburg in Epe vordert de bouw van de nieuwe garage. Zie hier een reeks foto's die we onlangs maakten. Dit gaat mooi worden!

Lees meer
Garage

Garage

Naast deze woning aan de Klinkenburg in Epe bouwen we op dit moment een nieuwe garage. De foto's van de volgende fase volgen binnenkort op deze Facebook-pagina.

Lees meer