Onderhoud

Door tijdig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand behoudt uw eigendom zijn waarde. Wissel Bouw heeft veel ervaring met bouwkundige inspecties.

Onderhoud door Wissel Bouw

Het onderhoud van uw woning of bedrijfspand is belangrijk. Dit is van groot belang voor de levensduur van uw pand. Door onze bouwkennis kunnen wij dit onderhoud tot in de puntjes verzorgen. Soms is het raadzaam om een inspectierapport op te laten stellen en aan de hand van het rapport een onderhoudsplan te maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bouwkundige inspecties

Wissel Bouw heeft veel ervaring met bouwkundige inspecties. Daarmee kunt u veel problemen voor zijn. Ook bij achterstallig onderhoud zijn wij u met ons vakmanschap van dienst. Wij komen kosteloos bij u op bezoek om eventuele onderhouds- en herstelwerkzaamheden op te nemen.

 

Flexibel en snel

We hebben alle vakmensen in huis om direct ter plaatse te zijn bij een acuut probleem. En dankzij onze eigen machinale timmerwerkplaats zijn wij flexibel en leveren maatwerk – vooral bij reparaties aan houtwerk. U krijgt vooraf een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Wissel Bouw: voor bouwen op zekerheid. Al meer dan vijftig jaar!

wilt u ook een onderhoudsplan voor uw woning opstellen?

Onderhoud plegen door Wissel Bouw

de voordelen op een rij:

 

traditioneel vakmanschap

Bij het restaureren van oudere gebouwen is er speciale aandacht voor de detaillering van de kozijnen, deuren of ramen en maken wij bijpassende onderdelen.

 

maatwerk

Wij kijken altijd naar de bestaande situatie.  Alles wordt naar uw wens uitgevoerd. Dankzij onze eigen machinale timmerwerkplaats leveren we maatwerk, vooral bij reparaties aan houtwerk.

flexibel en snel

 Wij hebben vakmensen in huis om direct ter plaatse te zijn bij een acuut probleem. Het geven van advies en het begeleiden van bouwprojecten is een belangrijke tak van sport bij ons. 

kleine klus of meerjarenplan?

 Of het nu gaat om het oplossen van een klein probleem of het gefaseerd onderhoud plegen over een reeks van jaren: wij zijn u graag van dienst. Onderhoud is behoud.

 

Recente onderhoudsprojecten

 

Kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen

In deze vrijstaande woning in het Eper buurtschap Wissel zijn wij momenteel diverse kozijnen aan het vervangen. Ook wordt er een tussenmuur gesloopt, waardoor er een grote open woonkamer ontstaat. Veel oude kozijnen zijn er inmiddels ook uit. We kunnen binnenkort weer...

Lees meer
Rieten kap vrijstaande woning

Rieten kap vrijstaande woning

We zijn al weer wat verder met de kap van deze vrijstaande woning. De isolatie is bijna geplaatst, de dakplaten zijn vrijwel allemaal gemonteerd. Volgende fase? De rietdekker. Daarna maken wij nog wat foto's van het eindresultaat.

Lees meer
’30 juni 1972 – 30 juni 2022′

’30 juni 1972 – 30 juni 2022′

Exact een halve eeuw geleden werd er in Zutphen een bijzondere stempel geplaatst. Op 30 juni 1972 kreeg Teun Vijge uit Wissel namelijk een officieel ondertekende vergunning van de Kamer van Koophandel om zijn 'aannemersbedrijf op het gebied van de burgerlijke bouw en...

Lees meer