Onderhoud

Door tijdig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand behoudt uw eigendom zijn waarde. Wissel Bouw heeft veel ervaring met bouwkundige inspecties.

Onderhoud door Wissel Bouw

Het onderhoud van uw woning of bedrijfspand is belangrijk. Dit is van groot belang voor de levensduur van uw pand. Door onze bouwkennis kunnen wij dit onderhoud tot in de puntjes verzorgen. Soms is het raadzaam om een inspectierapport op te laten stellen en aan de hand van het rapport een onderhoudsplan te maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bouwkundige inspecties

Wissel Bouw heeft veel ervaring met bouwkundige inspecties. Daarmee kunt u veel problemen voor zijn. Ook bij achterstallig onderhoud zijn wij u met ons vakmanschap van dienst. Wij komen kosteloos bij u op bezoek om eventuele onderhouds- en herstelwerkzaamheden op te nemen.

 

Flexibel en snel

We hebben alle vakmensen in huis om direct ter plaatse te zijn bij een acuut probleem. En dankzij onze eigen machinale timmerwerkplaats zijn wij flexibel en leveren maatwerk – vooral bij reparaties aan houtwerk. U krijgt vooraf een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Wissel Bouw: voor bouwen op zekerheid. Al meer dan vijftig jaar!

wilt u ook een onderhoudsplan voor uw woning opstellen?

Onderhoud plegen door Wissel Bouw

de voordelen op een rij:

 

traditioneel vakmanschap

Bij het restaureren van oudere gebouwen is er speciale aandacht voor de detaillering van de kozijnen, deuren of ramen en maken wij bijpassende onderdelen.

 

maatwerk

Wij kijken altijd naar de bestaande situatie.  Alles wordt naar uw wens uitgevoerd. Dankzij onze eigen machinale timmerwerkplaats leveren we maatwerk, vooral bij reparaties aan houtwerk.

flexibel en snel

 Wij hebben vakmensen in huis om direct ter plaatse te zijn bij een acuut probleem. Het geven van advies en het begeleiden van bouwprojecten is een belangrijke tak van sport bij ons. 

kleine klus of meerjarenplan?

 Of het nu gaat om het oplossen van een klein probleem of het gefaseerd onderhoud plegen over een reeks van jaren: wij zijn u graag van dienst. Onderhoud is behoud.

 

Recente onderhoudsprojecten

 

Nieuwe stuclaag op wanden

Nieuwe stuclaag op wanden

In deze tussenwoning aan de Warande in Epe worden alle wanden en plafonds op de begane grond van een nieuwe stuclaag voorzien. We zijn nog volop bezig, maar dit gaat uiteindelijk erg mooi worden. Ook voor het verbeteren en aanpakken van muren en wanden, kunnen wij je...

Lees meer
Boeiboorden, houtwerk

Boeiboorden, houtwerk

Bij deze vrijstaande woning aan de Torenweg in Epe zijn we het houtwerk en de boeiboorden aan de buitenkant aan het vervangen voor een fraaie duurzame, onderhoudsvriendelijke oplossing. Meer weten hierover? Neem vooral contact met ons op!

Lees meer
Muur schuur opgemetseld

Muur schuur opgemetseld

Door een storm die vorig jaar woedde, is er achter dit huis aan de Klaverkamp in Epe een zware losgekomen schutting hard tegen de schuur gewaaid. De zijmuur van de schuur stortte in. Deze werkzaamheden zijn inmiddels netjes afgerond.

Lees meer