Verbouwen

Wij hebben ruime ervaring met uiteenlopende verbouwingen. Kleine of grote verbouwprojecten, we voeren ze met evenveel aandacht uit. U hoort precies van ons hoe we uw verbouwing aanpakken en wat de kosten zijn.

Bouwprojecten in de regio Epe

Van aanbouw tot dakkapel. Van luxe badkamer tot hobbyzolder. Van extra schuurruimte tot garage. Wissel Bouw regelt úw verbouwing.

Zijn uw kozijnen en ramen toe aan herstel of vervanging? Slaan uw muren door, als gevolg van matig voegwerk? Heeft u vocht- of lekkageproblemen? Wij inventariseren de problemen voor u en pakken ze bij de bron aan. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave, zodat u voordien ook qua financiën perfect weet waar u aan toe bent.

Verbouwen met vakmensen 

Overal rondom Zwolle, Hattem, Wapenveld, Heerde, Epe, Emst, Vaassen en Apeldoorn dragen onze vakmensen bij aan de verbetering en waardevermeerdering van bestaande woningen en bedrijfsgebouwen. Wij nemen alle details vooraf met onze opdrachtgever door.

Op de hoogte van vergunningstrajecten

Uiteraard zijn wij uitstekend op de hoogte van de meest recente regelgeving en vergunningenprocedures. Dat scheelt u tijd en geld. Zo zijn verrassingen achteraf uitgesloten. Met Wissel Bouw pakt uw verbouwing in één keer goed uit. Volgens hoge kwaliteitsnormen én binnen de afgesproken planning. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies.

 

Verbouwen met Wissel Bouw

de voordelen op een rij:

 

traditioneel vakmanschap

Bij het restaureren van oudere gebouwen is er speciale aandacht voor de detaillering van de kozijnen, deuren of ramen en maken wij bijpassende onderdelen.

 

 

maatwerk

Wij kijken altijd naar de bestaande situatie.  Alles wordt naar uw wens uitgevoerd. Dankzij onze eigen  timmerwerkplaats zijn wij flexibel en leveren we maatwerk.

flexibel en snel

 Wij hebben vakmensen in huis om direct ter plaatse te zijn bij een acuut probleem.  Vooraf krijgt u van ons hiervoor een duidelijke offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

kleine klus of meerjarenplan?

 Of het nu gaat om het oplossen van een klein bouwprobleem of het gefaseerd onderhoud plegen over een reeks van jaren, wij zijn u heel graag van dienst.

 

Uw verbouwing ook tot in de puntjes geregeld?

Recente verbouwingen

 

Verbouwing vrijstaande woning Zuuk

Verbouwing vrijstaande woning Zuuk

De dakramen zijn geplaatst, de leidingen zijn weggewerkt, de plafonds zijn gemonteerd. Daarna kwam het stukadoorsbedrijf in deze woning. Die kundige collega's zijn nu ook klaar met hun werkzaamheden. Strak werk hoor. De verschillende ruimtes van dit vrijstaande...

Lees meer
Vordering verbouwing appartement

Vordering verbouwing appartement

De verbouwing van dit appartement aan de Burgemeester Weertslaan vordert mooi. De wanden van de badkamer zijn inmiddels waterdicht gemaakt zodat het tegelwerk kan beginnen. Ook werden er in de afgelopen periode nieuwe gipsplaten gemonteerd, zodat de stukadoor alle...

Lees meer
Verbouwing vrijstaande boerderij

Verbouwing vrijstaande boerderij

Deze vrijstaande woning aan de rand van Epe, is op dit moment helemaal gestript vanwege een grootscheepse verbouwing. Inmiddels hebben we op de eerste verdieping een prachtige dakkapel geplaatst. Toen deze foto's werden gemaakt, waren Harry en Gerben bezig met het...

Lees meer