Dit zeggen onze klanten over ons!

Wissel Bouw wil graag van ieder project leren. Op die manier treedt er continu verbetering op. Daarom vragen we onze klanten om in hun eigen woorden te vertellen hoe ze onze diensten ervaren hebben. Zie hieronder enkele reviews.

Wissel Bouw heeft een constructieve wijziging in de woonkamer van ons pand aan de Officiersweg 29 te Epe gerealiseerd. Dit betrof het, volgens bouwvergunning, weghalen van een dragende schoorsteen en open haard, het verplaatsing van de keukendeur en het afwerken c.q. stucen van plafonds en wanden. Om de verdiepingsvloer te ondersteunen had de heer Arend Jan Vijge van Wissel Bouw voorgesteld om twee dragende liggers te plaatsen met als ‘feature’ spots ertussen.

Het werk ging volgens planning, professioneel, vlot, netjes en volledig zonder problemen. Binnen twee weken was het klaar en toen was ik al tevreden. Nu, vier maanden later, ben ik nog meer tevreden en blij met het eindresultaat. Daarom zal ik niet aarzelen om Wissel Bouw aan te bevelen. Conclusie: een goed bedrijf waarbij men werkt volgens wet- en regelgeving, normen en standaarden van Bouwend Nederland en BouwGarant. Wissel Bouw heeft mijn vertrouwen en de eindprijs was ook nog een prettige meevaller. Het project viel ruim binnen de kostenberekening. Dus het volgende project wordt wat mij betreft zeker weer door Wissel Bouw uitgevoerd.

Peter Stringa

Na de aankoop van ons nieuwe hoekhuis, wilden wij graag een panoramaraam in de zijgevel. Onze schilder gaf ons de tip om contact op te nemen met Wissel Bouw, waar hij vaker mee werkt en goede ervaringen mee heeft. Er zat enige tijdsdruk op wegens verhuizen, maar dit was geen probleem. Uiteindelijk hebben wij een prachtig raam, veel meer licht in de woonkamer en een prachtig uitzicht. Kortom: vakmanschap, meedenken, vriendelijk én een scherpe prijs. Wissel Bouw, bedankt!

Peter Folbert

De verbouwing voor onze nieuwe keuken lieten we uitvoeren door de aannemer Wissel Bouw uit Epe. Al gauw bleek het voordeel van een deskundige gesprekspartner. Arend Jan Vijge van Wissel Bouw wees ons op mogelijkheden waar we nog niet aan gedacht hadden. Toen onze ideeën veranderden, werden zonder probleem de offerte en het bestek aangepast. De uitvoering begon op de afgesproken datum. Alles en iedereen was op tijd, zodat we nog ruim gelegenheid hadden om te schilderen voor de keuken geplaatst werd. Bovendien handelde Wissel Bouw alles met de toeleveranciers af, maar betrok ons waar nodig bij keuzes. De maatvoering was perfect. Uit alles bleek het vakmanschap van de medewerkers dat nu nog te zien is in de mooie vloer en het strakke verhoogde plafond. Het is helemaal geworden wat wij ons er bij voorgesteld hadden.

Familie Van den Berg, Ugchelen

Wissel Bouw heeft onze slaapkamer, badkamer, wc en hal verbouwd. De bouwwerkzaamheden zijn tot onze tevredenheid verlopen. Er is kwaliteit geleverd en de diverse werkzaamheden sloten prima op elkaar aan. De planning is goed gevolgd. Er was een duidelijke samenwerking tussen aannemer en onderaannemers.

Anoniem

Na allerlei berichten in de media, hebben ook wij besloten om voor onze woning het Politiekeurmerk Veilig Wonen binnen te halen. Aangezien wij wisten dat Wissel Bouw Epe hierin gespecialiseerd is, hebben wij contact gezocht met Arend Jan Vijge. Een afspraak was zo gemaakt. Wij hebben samen met Arend Jan op ongedwongen en vriendelijke wijze een inspectieronde in en om het huis gemaakt.
Binnen een week hadden wij keurig een prijsopgave binnen van de mogelijke aanpassingen welke voor ons het Politiekeurmerk Veilig Wonen zou opleveren. Een afspraak tot uitvoering van de werkzaamheden werd snel gemaakt. Chris heeft het werk keurig uitgevoerd (overigens was hij voor onze dochters al snel ‘Chrissie’. Ze vroegen iedere ochtend of ‘Chrissie’ nog kwam…).
Tijdens de werkzaamheden stuitte hij op een verrotte dorpel. Ondanks dat deze niet in de oorspronkelijke werkzaamheden was opgenomen, werd hier niet moeilijk over gedaan. Ook deze werkzaamheden zijn, na een prijsopgave vooraf, uitgevoerd. Meteen na alle werkzaamheden vond nog een finale ‘inspectie’ plaats door Arend Jan. Vervolgens werden wij de trotse eigenaren van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. O ja, de rekening was conform voorspelling. Wel net zo prettig. Ook leuk om te vermelden? Onze meiden kunnen niet wachten op de volgende klus van Wissel Bouw Epe!

Familie Vosselman, Epe

Vorig jaar besloten wij onze keuken en bijkamer te laten verbouwen tot een leefkeuken. Deze verbouwing hebben we tot tevredenheid laten uitvoeren door Wissel Bouw. Dit mede door goede adviezen betreffende isolatie, vloerverwarming, afwerking van het plafond, plaatsen van ramen en diverse andere zaken. Bij de uitvoering waren we vooral tevreden over de nette werkwijze en de goede afstemming van de werkzaamheden, waardoor de verbouwing in een korte tijd gerealiseerd kon worden. Tot slot waren we vooral tevreden over de medewerkers zelf: correct, prettig in de omgang en oplossingsgericht.

Familie Adema, Vaassen

“In 2013 hebben wij een verbouwing aan onze woning door Wissel Bouw laten uitvoeren. Na een gesprek met de heer Vijge over de wensen en het doel kwam Wissel Bouw met een goed voorstel rondom de verbouwing en waren alle details verwerkt in de overzichtelijke offerte. Geen stelposten, geen onvoorziene zaken, dus geen verassingen achteraf. Wissel Bouw hanteerde een strakke planning waardoor de verbouwing overzichtelijk en volgens afspraak verliep. Er werd gezorgd dat de woning tijdens de verbouwing leefbaar bleef. Daarbij is er erg netjes en vakkundig gewerkt. Regelmatig was er overleg over de planning waardoor het duidelijk was wanneer wat gedaan werd en is dit nagekomen. Ook als onze wensen tijdens de verbouwing veranderden werd hier goed en vakkundig op gereageerd. De verbouwing door Wissel Bouw is ons prima bevallen en we zijn blij met het resultaat. Wij willen hen zeker bij u aanbevelen.”

Anoniem

Ook een review geven?

Wilt u Wissel Bouw ook een review geven? Stuur ons een bericht. 

15 + 15 =